Чт, 2024-04-18, 21:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
У Чернігові іноземець зібрав банду, яка переправляла мігрантів до Європи
Інші останні Кримінальні новини

  Правоохоронці наприкінці минулого тижня затримали злочинну групу, яка займалася нелегальним переправленням іноземців у Європу.

Як повідомила прес-служба прокуратури області, за процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області правоохоронні органи у ніч на 7 серпня на території міста Києва та Закарпатської області одночасно затримали членів злочинної групи, яка незаконно переправляла громадян країн Південно-Східної Азії до Європейського Союзу через державний кордон України з Угорщиною.

Документування злочинної діяльності цієї групи, до складу якої входили громадянин Республіки Шрі-Ланка і двоє громадян України, тривало з середини липня цього року. Очолював групу іноземець, який постійно проживає у м. Чернігові.

Встановлено, що вказані особи пообіцяли трьом громадянам Республіки Індія переправити їх через державний кордон України за грошову винагороду в сумі 100 тис. грн.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою Чернігівської області.

На сьогодні трьом особам вже повідомлено про підозру, готуються клопотання до суду про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Раніше СБУ затримала шахраїв, які штампували фальшиві закордонні паспорти.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: мігранти, банда, Іноземець, Європа, чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]