Вт, 2024-04-16, 06:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:52
У Чернівцях Гройсман відкрив енергоефективний будинок
Інші останні Новини з регіонів України

  Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прибув до Чернівців. Свою робочу поїздку він розпочав з відкриття будинку, зведеного компанією "Чернівціжитлобуд" із застосуванням енергоефективних технологій. Відео з події розміщено на сторінці прем'єра у Facebook.

"У цих оселях, я думаю, буде дуже тепло, тому що вони побудовані за найкращими технологіями. І коли ми говоримо про нашу незалежність, ми завжди маємо пам'ятати, що повинні бути і економічно сильними, і військово сильними, і енергоощадливими. Це дасть нам можливість бути незалежними", - підкреслив Гройсман.

Він також подякував будівельникам і наголосив, що незалежність і заможність здобуваються важкою працею.

У рамках поїздки прем'єр-міністр візьме участь в урочистому відкритті ТОВ "Аутомотів Електрік України". Він також ознайомиться з перспективами розвитку міжнародного аеропорту "Чернівці" та зустрінеться зі студентами та професорсько-викладацьким складом Буковинського державного медичного університету.

Нагадаємо, 8 грудня у рамках робочої поїздки до Тернопільської області Гройсман відвідав село Скорики, де вручив сертифікати та ключі до шкільних автобусів директорам загальноосвітніх навчальних закладів області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 688 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, Чернівці, енергоефективний будинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]