Пт, 2024-03-29, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
У чвертьфінал Кубка України вийшли "Динамо", "Зоря" і "Ворскла"
Інші останні Спортивні новини

Завершилися матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу, за підсумками яких у наступну стадію змагань вийшли київське "Динамо", луганська "Зоря" і полтавська "Ворскла", передає УНІАН.

Кияни у столичному дербі з командою "Оболонь-Бровар", після скромної перемоги місячної давності на полі суперника з рахунком 2:0, зараз грали набагато могутніше і переграли опонента з рахунком 5:0. При цьому господарі поля потужно почали гру і вже на 5-й хвилині відкрили рахунок. У першому таймі дублем відзначився Денис Гармаш, а в другому - два голи протягом трьох хвилин забив Олег Гусєв. Крапку в матчі поставив точним ударом Лукаш Теодорчик.

У свою чергу, в Запоріжжі, де номінальним господарем поля була "Зоря", в матчі з харківським "Геліосом" луганчани також вдруге переграли опонента - 3:1 (перша гра в Харкові завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей). У цій грі також був зафіксований ранній гол. На 7-й хвилині гри відзначився Пилип Будківський. А у другому таймі, на 55-й і 67-й хвилинах дубль оформив Олександр Караваєв. І тільки за рахунку 3:0, на 70-й хвилині у складі харків'ян відзначився Сергій Кравченко.

Найнапруженішим виявилося протистояння у Полтаві між "Ворсклою" та одеським "Чорноморцем", де матч завершився внічию 0:0. Перша гра місячної давнини в Одесі завершилася з рахунком 1:0 на користь полтавців. При цьому, ігровою та територіальною перевагою у матчі володіли гості, яким достатньо було забити один гол, щоб вирівняти становище у двоматчевому протистоянні. Проте "Ворскла" таки зберегла свою перевагу і здобула путівку у чвертьфінал.

Раніше першим чвертьфіналістом Кубка України став донецький "Шахтар", який двічі розгромив "Тернопіль" із загальним рахунком 9:0. Ще чотири матчі 1/8 фіналу відбудуться в середу, 28 жовтня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 746 | Додав: adminA | Теги: Зоря і Ворскла, динамо, чвертьфінал Кубка України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]