Чт, 2024-04-18, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
У Цюриху Саладуха захистила титул чемпіонки Європи, Тітімець виграла "срібло". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики у швейцарському Цюриху після п'яти днів змагань збірна України піднялася на шосту сходинку медальної таблиці. Сьогодні, 16 серпня 2014 року, наші спортсмени додали до скарбнички нагород "золото" та "срібло", повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ).

Ольга Саладуха захистила титул чемпіонки Європи з потрійного стрибка. "Золото" континентальної першості їй приніс результат 14,73 м, найкращий у нинішньому сезоні.

Анна Тітімець виграла срібну медаль чемпіонату Європи з бігу на 400 метрів з бар'єрами. При цьому Анна встановила особистий рекорд – 54,56 с.

Українки в складі Ксенії Карандюк, Наталії Строгової, Олесі Повх і Наталії Погребняк упевнено вийшли до фіналу з естафетного бігу 4х100 метрів. Наші дівчата фінішували другими в своєму забігу (43,37 с), що гарантувало вихід до вирішального кола змагань.

У кроці від фіналу зупинилася наша чоловіча четвірка 4х100 метрів у складі Романа Кравцова, Сергія Смелика, Віталія Коржа й Еміля Ібрагімова. З результатом 39,03 с вони дев’яті.

Українки в складі Дарини Приступи, Ольги Ляхової, Анни Рижикової і Христини Стуй виграли свій забіг в естафеті 4х400 метрів (3.28,18 хв) і вийшли до фіналу чемпіонату Європи.

На жаль, без української команди пройде фінал з естафетного бігу 4х400 метрів серед чоловіків. Наша четвірка в складі Віталія Бутрима, Євгена Гуцола, Данила Даниленка та Володимира Буракова була дискваліфікована.

Як повідомлялося раніше, 16 серпня у Берліні завершилися змагання дуетів у синхронному плаванні у рамках чемпіонату Європи з водних видів спорту, де срібну медаль виборов український дует Лоліта Ананасова - Ганна Волошина.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: срібло. ВІДЕО, Саладуха, Цюриху, титул чемпіонки Європи, Тітімець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]