Пт, 2024-03-29, 14:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:06
У десятку найкращих у спринті в рамках етапу Кубка світу українські біатлоністи не потрапили
Інші останні Спортивні новини
У Сочі завершилася спринтерська гонка з біатлону, яка проходила в рамках етапу Кубка світу. Жоден з українців у цій гонці не потрапив у десятку найсильніших, передає УНІАН.

Напередодні в Сочі випав сніг, а під час змагань на трасі знов пішов сніг, що стало на заваді багатьом гонщикам, а також істотно ускладнило роботу сервіс-групам команд, які відповідають за підготовку лиж. У результаті багато спортсменів, показавши хорошу стрільбу, не змогли швидко пройти дистанцію через неправильно підібрані мастила для лиж.

Так, найсильніший з українців Андрій Дериземля жодного разу не промахнувся на вогняному рубежі, але відстав за швидкістю від переможця гонки на 1 хв. 25,1 сек., опинившись у підсумковій турнірній таблиці на 17-му місці.

Ще один українець Сергій Семенов допустив один промах, але фінішував лише на 64-му місці з відставанням у 3 хв. 17,3 сек. 73-е місце на рахунку Артема Прими, що тричі промахнувся на рубежах і відстав на 3 хв. 41,7 сек. Олександр Біланенко фінішував на 85-му місці (2 промахи, 4 хв. 14,9 сек.), а Сергій Седнєв – на 88-му (2 промахи, 4 хв. 18,8 сік).

Переможцем гонки став француз Мартен Фуркад. Компанію на п'єдесталі пошани йому склали росіянин Євген Устюгов і норвежець Хенрік Ль Абе-Лунд.

Раніше в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в Сочі третє місце завоював українець Семенов.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: Кубка світу, українські біатлоністи, десятку найкращих у спринті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]