Чт, 2024-03-28, 12:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:20
У "Дніпра" "Зоря" вирвала перемогу і вперше у своїй історії гратиме у фіналі Кубку України. Без бійки не обійшлося. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Луганська "Зоря" вперше у своїй історії гратиме у фіналі Кубку України з футболу. У скандальному матчі з "Дніпром" у Запоріжжі "чорно-білі" вирвали перемогу з потрібним рахунком. Програвши у Дніпропетровську 0:1, Андрій Тотовицький забив зі штрафного на 5-й компенсованій до другого тайму хвилині.

Луганці почали дуже агресивно та швидко, і вже наприкінці першої хвилини Петряк, який повернувся після травми ребра, переправив м'яч у сітку воріт, проте зробив це з очевидного положення поза грою, передає "Чемпіон".

"Дніпряни" на цей дзвіночок не звернули уваги, і на 8-й хвилині господарі вже забили без порушення правил. Ліпартія сповна скористався помилкою Сватка, пробивши Лаштувку з гострого кута.

"Зоря" знизила оберти, віддавши перевагу супернику. А ті ніяк цим скористатися не могли. Матеус не міг зачепитися за м'яч. Навіть перевзувся по ходу першого тайму, але і це йому не допомогло. Крім того, було багато фолів, про що можна було здогадатися ще до зустрічі. Не виглядав капітаном Ротань, який кілька разів "обрізав" команду. Маркевич не витримав і навіть зробив заміну ще у першому таймі, випустивши Безуса замість Політила.

Завершальні хвилини першого тайму проходили цікавіше, та нічого команди не створили. Другу половину суперники почали вже не так активно. Однак, як виявилося, саме у ці хвилини сталася заміна, яка вирішила долю протистояння. Замість Ліпартії, якому у перерві не зуміли зупинити кровотечу з носа, вийшов Тотовицький.

Хоча "Зоря" мала забивати ще на 56-й хвилині, коли м'яч потрапив до вільного Будківського. Пилип опинився перед воротарем, здавалося, все зробив правильно, підсікши м'яч над Лаштувкою. На заваді стала стійка воріт. А на підбиранні спритнішими були захисники.

Злива, яка пішла у Запоріжжі в останні 20 хвилин поєдинку, звела нанівець усі технічні комбінації футболістів. І почався футбол "бий - біжи". І за такого перебігу шансів більше було у "Дніпра". Двічі поруч зі стійками пробивав Безус, а потім ще й вище воріт завдав удару Лучкевич. Збили темп і дніпропетровські фанати, які, напевне, відчували щось неладне, запаливши піротехніку.

Ну, а завершилося все вищезгаданим красивим ударом Тотовицького зі штрафного. Щоправда, фол Сватка на Будківському, за який Анатолій Абдула і призначив цей стандарт, був дещо сумнівним. Обоє вели боротьбу руками. Та результат від цього вже не зміниться.

Зате зміниться термін "відпустки" Зозулі! Роман, який був поза заявкою команди, після фінального свистка вибіг на поле та почав серйозно розбиратися з арбітрами, яким від нього дісталося ногами. Потім ще й Піко добряче штовхнув Караваєва. Словом - знову бійкою завершився футбольний матч в Україні. І знову КДК ФФУ має проводити розслідування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, бійка, перемога, фінал Кубку України, зоря | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]