Сб, 2024-04-20, 04:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:14
У Донецьку планують провести "Марш порожніх гаманців"
Інші останні Політичні новини

Організатори заявленого на 30 листопада "Маршу порожніх гаманців" мають намір його провести, незважаючи на обмеження з боку Донецької міської ради, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомив голова Федерації профспілок працівників малого та середнього підприємництва України В'ячеслав Рой на прес-конференції в понеділок у Києві, Донецька міськрада у понеділок ухвалила рішення, згідно з яким рекомендувала організаторам цієї акції перенести її проведення в інше місце - на відстані 2 км від будівлі міськради.

Рой наголосив, що ініціатори "Маршу порожніх гаманців" мають намір захистити своє право на проведення акції у заявленому місці через суд.

За його словами, на цю акцію мають приїхати учасники не лише з Донецької області, а й інших регіонів. Рой не виключив, що якщо і буде судова заборона на проведення акції, то "Марш порожніх гаманців" відбудеться в іншому місці. При цьому він висловив припущення, що його учасники почнуть пішу ходу на Київ.

Голова федерації також нагадав, що в Донецьку "Марш порожніх гаманців" відбудеться під гаслом: "Спасибі жителям Донбасу за те, що всіх зібрали разом!".

Ініціатори "Маршу порожніх гаманців" також проводять акцію "Обери собі міністра", додав він.

За його словами, 20 грудня у Києві під стінами Кабінету міністрів України відбудеться акція, під час якої учасники вимагатимуть відставки уряду. Рой нагадав, що "Марші порожніх гаманців" уже відбулися в Чернівцях, Хмельницькому, Алчевську, Богуславі та Миколаєві.

"Марш крокує Україною, і, нарешті, він підійшов до столиці "сучасної демократії" - Донецька", - підсумував він.

Нагадаємо, в жовтні близько 300 осіб в Києві провели "Марш порожніх гаманців" на знак протесту проти зубожіння українського народу. Тоді до Києва на акцію прибули люди з різних регіонів, зокрема з Луганської, Запорізької та Хмельницької областей. Учасники маршу символічно залишили біля Кабміну декілька порожніх гаманців і пішли до Верховної Ради.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1110 | Додав: nowyny | Теги: Марш порожніх гаманців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]