Сб, 2024-04-20, 06:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:09
У Донецьку стався вибух на шахті: 7 загиблих
Інші останні Надзвичайні новини

Під час аварії на шахті імені академіка Скочинського (м. Донецьк, Кіровський район) у п'ятницю вранці 11 квітня загинули семеро людей, розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Держгірпромнагляду України в Донецькій області.

За даними прес-служби, о 06.24 ранку в п'ятницю на ділянці №4 стався вибух газоповітряної суміші.

У шахті перебувало 78 людей.

Прокуратура Донецької області розпочала кримінальне провадження за фактом загибелі семи гірників на шахті ім. Скочинського в Донецьку.

Як повідомляє прес-служба відомства у п'ятницю, кримінальне провадження розпочато за ч.2 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, що спричиняє загибель людей).

"11 квітня близько 6.20 на шахті ім. Скочинського в Донецьку стався викид газу. На глибині близько 1 300 метрів перебували 52 працівники підприємства. На місці аварії смертельних травм зазнало семеро шахтарів, одного гірника з травмами доставили до лікувального закладу", - інформує прес-служба.

Роботи на підприємстві призупинено.

Прокурор Донецької області особисто контролює хід досудового розслідування.

У лютому в Донецькій області на шахті "Північна" (ДП "Макіїввугілля") стався викид газу, смертельно травмовано сім чоловік. Під час аварії в шахті перебували 88 людей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 826 | Додав: adminA | Теги: 7 загиблих, шахті, Вибух, Донецьку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]