Чт, 2024-04-25, 04:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:08
У Донецьку учасники протестів здали частину зброї, однак ОДА під контролем сепаратистів
Інші останні Новини з регіонів України

Учасники протестних акцій у Донецьку здали частину зброї, заявив міський голова Олександр Лук’янченко. Мер міста наголосив, що негативно ставиться до сепаратистських закликів, що лунають сьогодні в Донецьку. Водночас він висловив думку, що така ситуація склалася через небажання зрозуміти проблеми з боку центральних органів влади.
 
Лук’янченко висловив сподівання, що «уряд і Верховна Рада України почують людей», інакше вони «сподіватимуться на захист сусідньої держави».

У той же час, сепаратисти, які захопили Донецьку облдержадміністрацію, готуються до штурму будівлі силовими структурами й попросили жінок залишатися в будівлі ОДА, повідомляє видання «Остров».
 
«А ви, жінки, у жодному випадку не розходьтесь Ну не будуть по вас стріляти. Вони просто не мають права. Залишайтеся, стійте тут, милі жінки», –  закликали вони.
Сепаратисти продовжують зміцнювати барикади. По всьому периметру донецької ОДА можна побачити підготовлену сепаратистами велику кількість розібраної брущатки. 
 
У понеділок самопроголошена «народна обласна рада» Донецької області ухвалила рішення щодо створення Незалежної Донецької республіки і її входженні до складу Росії. «Народна обласна рада» засідала у захопленій напередодні будівлі Донецької обласної ради/обласної державної адміністрації. 
 
Сьогодні ж Координаційний Комітет патріотичних сил Донбасу вирішив скасувати рішення «народної» облради про створення «Донецької республіки».
Про це йдеться в заяві прес-служби КПСД.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: контролем сепаратистів, частину зброї, учасники протестів, Донецьку, ода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]