Чт, 2024-04-25, 23:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
У Донецьку з'явилися російські танки, козаки" обстріляли спецзагін МВС Росії
Інші останні Надзвичайні новини

У Луганській області "козаки" обстріляли спецзагін внутрішніх військ МВС Росії, є загиблі. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, інформують http://nowyny.eu/.

"Зафіксований раніше групою ІС артилерійський підрозділ одного з так званих "козацьких" формувань, перекинутий в район населеного пункту Луганськ (батарея - 6 гаубиць Д-30), відкрив вогонь по розташуванню спеціального загону внутрішніх військ МВС РФ. Обстріл викликав паніку серед російських військовослужбовців. Є загиблі та поранені", - написав Тимчук.

У районі Комсомольського також відзначається прибуття нового формування противника, укомплектованого місцевими бойовиками. У складі формування до 12 одиниць бронетехніки (в тому числі 3 танка). Дана група взаємодіє з російською ротною тактичною групою, що діє в районі Тельманового (яка, в свою чергу, два дні тому вела вогонь по позиціях українських військ в районі Гранітного).

За даними ІС, "козачі" бандформування, що діють у смузі Алчевськ-Стаханов, приведені в "постійну бойову готовність" у зв'язку з планами ватажків "ЛНР" взяти під свій контроль даний район.

У Донецьку з'явилися російські танки

У Куйбишевському районі Донецька і в районі Путилівської розв'язки зафіксовано появу російських танків, повідомив Дмитро Тимчук.

Він зазначив, що бойовики використовували танкові підрозділи протягом доби в районі населеного пункту Піски, де намагалися спровокувати повномасштабні бойові зіткнення, ведучи прицільний вогонь по позиціях українських військ.

"Противник активно перекидає в район н.п. Донецьк нові артилерійські підрозділи і бронетехніку. Протягом 2-х діб зафіксовано як мінімум дві маршові колони, у складі яких відзначалася як бронетехніка, так і артилерія. Одна з колон зайшла з півдня (через Амвросіївку), інша - через Сніжне і Шахтарськ", - зазначив він.

Всього зафіксовано до 20 одиниць бронетехніки (з них 7 танків) і до 6-и знарядь ствольної артилерії. Також у складі колон перебували тентовані вантажівки з боєприпасами та особовим складом.

В районі Маріуполя на південь від Донецька терористи продовжують активно використовувати "безпілотники" (БПЛА), також активно проводячи наземну розвідку.

Північніше Старобешевого зафіксована робота російської станції радіоелектронної боротьби (РЕБ). Перешкоди даної станції РЕБ спрямовані на робочі частоти українських військ.

Нагадаємо, раніше Тимчук вже повідомляв про перестрілки між підрозділами російсько-терористичних військ - представниками "військової поліції" "ДНР", бандформуваннями "Восток" і окремими бійцями так званих "козацьких" формувань, деяка кількість яких залишається в Донецьку, і які не визнають керівництво "ДНР".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: спецзагін МВС Росії, обстріл, російські танки, козаки, Донецьку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]