Пт, 2024-03-29, 04:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:17
У Євпаторії затримали 25 кримських татар
Інші останні Новини з регіонів України

В Євпаторії 7 травня російські силовики затримали 25 кримських татар і відвезли їх на допит у поліцію. Про це повідомив журналіст Осман Пашаєв на своїй сторінці у Facebook.

"Всіх відвезли на допит в міське відділення поліції і взяли відбитки пальців. Затримували на центральному ринку і в районі ресторану "Восточка". Всі затримані - кримські татари", - пише Пашаєв.

За інформацією журналіста, затримання силовики пояснили операцією по затриманню осіб, які вчинили вбивство в Краснодарі.

"Масові затримання кримських татар в Євпаторії пояснили операцією по затриманню злочинців, які вбили сім'ю в Краснодарі. Затриманим сказали, що йде відпрацювання. На питання "Росіяни підозрюваними бути не можуть?", Один із співробітників відповів, що можуть. На питання "Чому звезли в поліцію більше 20 осіб і всі - кримські татари?"- відповідь: "Ми дрібні люди, і був наказ згори", - стверджує журналіст.

Офіційні коментарі з цього приводу з боку російських правоохоронних органів Криму відсутні.

Раніше в мечеть селища Молодіжне під Сімферополем озброєні окупанти нагрянули після п'ятничної молитви і відвезли в невідомому напрямку понад 100 мусульман.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 788 | Додав: adminA | Теги: затримання 25 кримських татар, Євпаторія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]