Ср, 2024-04-24, 23:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:00
У Європарламенті представили мапу РФ з тюрмами для політв'язнів - ЧС-2018
Інші останні Новини Європейського Союзу

Фракція "Зелених" у Європарламенті запустила акцію, яка має привернути увагу футбольних вболівальників до порушень прав людини у Росії, де незабаром розпочнеться Чемпіонат світу з футболу-2018.

Для цього на сайті  "зелених" створена окрема сторінка.

"ФІФА не може мовчати. Поки російські стадіони будуть заповнені любителями футболу, понад 150 політв'язнів заповнюють в'язниці по всій Росії. ФІФА має закликати до звільнення та боротьби за свободу всіх незаконно ув'язнених", - йдеться у повідомленні.

На окремій сторінці представлено дві мапи Росії. На першій зображені стадіони, де будуть відбуватися матчі чемпіонату і перемикач "чесна гра" (футбольний термін fair play) та "порушення правил".

Якщо його перевести у друге положення, то на мапі замість стадіонів з’являються місця розташування тюрем, де Росія тримає політичних в'язнів.

На сторінці також закріплена кнопка, яка відкриває список всіх політв’язнів та інформацію про їхню долю.

Також на сторінці кожен охочий може підтримати петицію із закликом до ФІФА порушити цю тему під час контактів з російськими чиновниками та особисто президентом РФ Владіміром Путіним.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 779 | Додав: adminA | Теги: ЧС-2018, мапа РФ, тюрми для політв'язнів, європарламент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]