Пт, 2024-03-29, 07:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:10
У фіналі Кубка світу з п'ятиборства "срібло" виборов український дует
Інші останні Спортивні новини
У російському Нижньому Новгороді завершився фінальний етап Кубка світу з сучасного п'ятиборства, де українці Вікторія Терещук і Павло Тимошенко посіли друге місце.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, українці досить рівно пройшли всю змагальну дистанцію, жодного разу не опустившись у проміжній турнірній таблиці нижче п'ятого місця. Перед заключним видом програми дует Тимошенко-Терещук займав п'яте місце. Але в стрільбі і кросі українці були трохи більш влучними і швидкими ніж представники Південної Кореї та Німеччини, а беззастережного лідера команду Росії судді дискваліфікували за порушення правил.

Перше місце в міксті зайняв латвійський дует Олена Рублевська - Денис Черковскіс, третіми фінішували німці Дженні Кольман і Олександр Нобіс.

Як повідомлялося, раніше у фіналі Кубка світу в жіночих змаганнях "золото" завоювала Вікторія Терещук, а бронзу - Ганна Буряк. У чоловічих індивідуальних змаганнях кращий з українців Дмитро Кирпулянський посів лише 23-е місце.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: український дует, фінал Кубка світу, п'ятиборство, срібло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]