Пт, 2024-04-19, 01:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:00
У фінансуванні антиукраїнських політичних сил та співробітництві з ФСБ Яценюк звинуватив Григоришина
Інші останні Кримінальні новини

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звинуватив російського бізнесмена Костянтина Григоришина у фінансуванні антиукраїнських політичних сил та співпраці з Федеральною службою безпеки Російської Федерації.

Виступаючи на засіданні Кабінету Міністрів, прем'єр говорив про осіб, проти яких українська влада може запровадити санкції у зв'язку з агресією Російської Федерації.

За словами Яценюка, проти деяких із цих осіб українські правоохоронні органи порушили кримінальні провадження.

"Вони крадуть гроші з бюджету, а потім фінансують насамперед антиукраїнські політичні сили та звітують у ФСБ, як, наприклад, робить громадянин Російської Федерації Григоришин, який пасеться на українському енергетичному секторі останні десять років. Це чистий агент", - сказав прем'єр.

Раніше ЗМІ звинуватили нардепа з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Лещенка в виконанні "замовлень" Григоришина. Таку думку з'явилося після того, як він опублікував нові "викриття" впливових у правлячій коаліції нардепів Миколи Мартиненка (за його словами, це "сірий кардинал" Арсенія Яценюка) і Ігоря Кононенка (член "тіньового уряду" за квотою Петра Порошенка, як вважає Лещенко), а також статей про главу Адміністрації президента України Бориса Ложкіна.

У свою чергу Мартиненко заявив, що Лещенко отримує великі гроші від російської сторони за ведення проти нього інформаційної війни. На уточнююче питання журналістів про те, чи йде мова про російського бізнесмена Костянтина Григоришина, Мартиненко відповів: "Я сказав усе, що міг вам сказати на це момент".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 696 | Додав: adminA | Теги: фінансування антиукраїнських політи, фсб, Яценюк, Григоришин, співробітництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]