Пт, 2024-04-19, 01:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
У "героїнових квартирах" Барселони поліція провела рейди: десятки затриманих
Інші останні Новини Європейського Союзу

Поліція провела рейди у "героїнових квартирах" Барселони: десятки затриманих

Іспанська поліція затримала щонайменше 55 людей у ​​понеділок в Барселоні під час масового рейду в квартирах, які використовуються для торгівлі людьми і наркотиків у північно-східному регіоні Каталонії.

Про це повідомляє Associated Press.

Понад 700 слідчих і 150 місцевих поліцейських взяли участь в операції по боротьбі з незаконним обігом наркотиків в понеділок, повідомила каталонська поліція.

Поліція заявила, що операція почалася після дворічного розслідування торгівлі наркотиками у квартирах. Суд Барселони санкціонував 40 обшуків в таких квартирах, також відомих як "нарко-квартири", в центральних районах Раваль і Готика.

В останні роки злочинність у Барселоні процвітає. Жителі заявляють про небезпеку від зростаючої кількості незаконно зайнятих квартир, які використовуються у ролі центрів розподілу і споживання наркотиків, в основному героїну.

Упродовж останніх двох років каталонська поліція виявила 100 таких квартир і заарештували 139 осіб, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: героїнові квартири Барселони, поліція, рейди, десятки затриманих | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]