Чт, 2024-04-25, 23:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:28
У Іспанії на фінальному матчі буде більше підтримки: італійців приїхало до Києва втричі менше
Інші останні Столичні новини - новини Києва

На фінальному матчі Євро-2012 фанів з Італії буде більш ніж втричі менше, ніж іспанців. У силі голосу змагатимуться 4 тисячі італійців проти 13-ти тисяч іспанських вболівальників .

Частина вболівальників до Києва вже прибула та настільки вподобала столицю України, що додому після фіналу квапляться далеко не всі. "Ми в понеділок їдемо з Києва, але не додому! Ми хочемо у Львів", - заявили іноземці.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Фани зізналися, що раді були побачити Україну на власні очі. Найбільше тут їх вразили українки. Дехто з них тепер розмірковує: чи не лишитися. "80% жінок у Києві гарнюні! А ті що не дуже - то туристки", - кажуть іспанці.

Італійські фанати у меншості. Чи не єдиний італієць, якого зустріли журналісти, був неговірким. Висловився стисло і по суті: "Італія Балотелі намбер ван!".

Хто буде першим - стане відомо вже сьогодні. Нагадаємо, фінальний матч Італія - Іспанія відбудеться у Києві 1 липня. Гра розпочнеться о 21:45 на НСК "Олімпійський".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1090 | Додав: admin | Теги: Іспанії, фінальному матчі, підтримки, італійців, менше | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]