Сб, 2024-04-20, 16:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:56
У Японії макакам показали фільм "Повстання планети мавп"
Інші останні Новини світу

Фільм "Повстання планети мавп" режисера Руперта Вайатта вперше був показаний змішаній глядацькій аудиторії - з приматів і людей - в одному із зоопарків на півдні Японії.

Природний зоопарк на горі Такасакі в місті Оїта відомий у Японії тим, що макаки там живуть у природних умовах. Його часто називають "святою землею" мавп, оскільки сюди приходять зграї приматів.

На скорочену до 13 хвилин версію фільму зібралися відвідувачі парку та мавпи. Ватажку зграї макак виділили почесне місце в першому ряду. Під час перегляду мавпи спочатку злякалися гучного звуку і розбіглися, але потім знову зібралися і додивилися фільм до кінця, повідомляє РИА "Новости".

Один з ініціаторів заходу - голова відділу туризму міської мерії Фумікадзу Хада – хоче продовжити спільні перегляди фільмів. Він також дуже сподівається, що ті мавпи, які подивилися кіно, "будуть швидше еволюціонувати".

Перегляд був організований в рамках промоутерської кампанії прокату фільму "Повстання планети мавп", який стартував у п'ятницю, 7 жовтня, в Японії.

Раніше стрічка "Повстання планети мавп" (Rise of the Planet of the Apes) стала чемпіоном у північноамериканському прокаті. У перші ж вихідні вона заробила 54 мільйони доларів, тобто майже на 20 мільйонів доларів більше, ніж прогнозували на студії 20th Century Fox.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1190 | Додав: nowyny | Теги: Повстання планети мавп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]