Вт, 2024-03-19, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:48
У Києві, Львові та Івано-Франківську пройде засідання комітету Україна-ЄС
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Засідання комітету Україна-ЄС пройде у Києві, Львові та Івано-Франківську

Засідання комітету Україна-ЄС пройде у трьох українських містах .

Восьме засідання Парламентського комітету асоціації Україна – Європейський Союз (ПКА) проходитиме 17 – 21 вересня в Україні – у Києві, Львові та Івано-Франківську.

Про це повідомляється на офіційному сайті ВР.

«Під час заходів будуть обговорені актуальні питання порядку денного відносин України та ЄС і перспективи подальшого поглиблення цих відносин. Окрему увагу буде приділено питанню транскордонного співробітництва та безпековій і гуманітарній ситуації на сході України та в Криму, питанню національних меншин та етнічних груп, а також розвитку українських міст», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, програмою ПКА передбачено: проведення засідання ПКА 18-19 вересня у Львів та Івано-Франківськ, офіційні зустрічі у Києві, «круглий стіл» за участю представників національних меншин, зустріч із місцевою владою, представниками малого та середнього бізнесу, студентами, а також проведення конференції на тему впровадження антикорупційної реформи.

Засідання відбуватиметься за участю народних депутатів України, депутатів Європейського парламенту, представників уряду України та ЄС. За результатами восьмого засідання ПКА планується ухвалення заключної заяви та рекомендацій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 852 | Додав: adminA | Теги: Івано-Франківськ, Київ, Львів, засідання комітету Україна-ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]