Вт, 2024-04-23, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:07
У Києві маршрутка з пасажирами несподівано загорілася
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У Києві в районі метро "Академмістечко", неподалік мосту на проспекті Палладіна, вибухнула і загорілася маршрутка. За даними очевидців, які діляться інформацією в Twitter, пожежників та міліції на місці поки що немає.

"На Окружній горить маршрутка... Пожежників і міліції нема", - пише користувач @Laloproject. "На перехресті проспекта Палладіна з вулицею Феодори Пушиної щось горить - в результаті багато диму і навіть утворилася пробка", - розповів киянин Євген. У МНС подробиць не повідомляють.

"Ми знаємо те, що й ви", - розповів начальник Центру зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Сергій Коновал. Тим часом через ДТП на проспекті Палладіна утворився чималий затор від метро "Академмістечко" до проспекту Перемоги.

Як вдалося дізнатися в очевидців, водій маршрутки помітив задимлення в моторному відсіку, зупинив маршрутку і випустив пасажирів. На той момент у машині перебувало близько 20 людей.

Після того як пасажири залишили маршрутку, полум'я за лічені хвилини охопило весь автомобіль. Пасажири в шоці спостерігали, як палає маршрутка. За попередніми даними, в моторному відсіку транспортного засобу могло статися замикання, що і стало причиною пожежі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1104 | Додав: admin | Теги: Київ, загорілася маршрутка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]