Чт, 2024-03-28, 12:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
У Києві Михайло Ходорковський створить університет для росіян
Інші останні Культурні новини

Михайло Ходорковський має намір створити новий навчальний заклад, оголосив він на конгресі «Україна – Росія: діалог». Онлайн-університет буде створений на базі одного з українських інститутів.

Про створення нового університету Ходорковський обмовився, відкриваючи скликаний з його ініціативи конгрес громадських діячів «Україна – Росія: діалог», що відбувся в Києві 24-25 квітня. 

На думку заслуженого вчителя Росії, викладача історії Тамари Ейдельман, найбільш затребуваною була б педагогічна освіта: «Університет повинен бути створений для навчання викладачів». Сам Михайло Ходорковський університетську тему коментував передбачувано лаконічно: «Так, університет буде. Запрацює цього літа».

За словами прес-секретаря Михайла Ходорковського Кюлле Піспанен, проект отримає форму онлайн-університету «без будь-якої постійної бази». Склад викладачів, за її словами, ще не визначений.

За матеріалами  сайту news.finance.ua

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: Києві, Михайло Ходорковський, росіян, університет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]