Пт, 2024-04-19, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
У Києві перед фіналом "Євробачення-2017" Джамала дасть сольний концерт
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Переможниця "Євробачення-2016" Джамала виступить 12 травня з новою концертною програмою у київському Палаці спорту, і це буде не менш голосна подія, ніж саме "Євробачення".

Про це у середу 1 лютого співачка заявила на прес-конференції в "Укрінформі".

"Мій сольний концерт відбудеться 12 травня в Палаці спорту. Я дуже хочу, щоб це була, звісно, не голосніша подія, ніж "Євробачення", але теж дуже важлива. Тому що люди приїдуть до нас, і мені дуже хотілося б показати їм, хто така виконавиця Джамала, хто є останній переможець на той час. Мені хотілося б показати свою музику, українську музику, кримськотатарську музику. Я б дуже хотіла, щоб їм сподобалось те дійство, яке ми будемо показувати 12 травня", - наголосила Джамала.

Концертна програма має назву "I Believe in U" – і U є символічною, сказала вона. Це можливість як останнього на 2016 рік переможця "Євробачення" сказати іще щось важливе.

"Це дуже важлива для мене пісня. Для мене як для автора всі мої пісні - головні, як "1944" або ще якісь пісні з альбому. Але ця пісня особлива для мене. Тому що ця пісня як відродження... Я говорю про те, що дуже важливо чути слова "Я вірю в тебе" постійно - на різних етапах нашого життя... Це дуже важливо було для мене, коли я їхала на "Євробачення". Вся моя команда вірила в мене, вся Україна вірила в мене. І тому ця літера U означає "I Believe in Ukraine, I Believe in Ukrainians". І це дуже важлива для мене нова заява. Мені дуже б хотілось, щоб це було саме в гранд-фіналі ("Євробачення")", - заявила Джамала.

Як повідомлялося, "Євробачення" пройде у київському Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі. Півфінал конкурсу запланований на 9 і 11 травня, фінал - на 13 травня.

Участь у міжнародному пісенному конкурсі, який прийматиме Україна, підтвердили 43 країни. За попередніми прогнозами, під час проведення конкурсу українську столицю відвідає близько 20 тисяч осіб.   

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: сольний концерт, Київ, фінал Євробачення-2017, Джамала | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]