Сб, 2024-04-20, 04:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:59
У Києві проходить протестна акція "Вставай, Україно!"
Інші останні Політичні новини

Прихильники опозиції збираються у столичному парку імені Тараса Шевченка на акцію проти дій влади "Вставай, Україно!", яка розпочнеться о 14.00.

Як передає кореспондент УНІАН, у даний час під прапорами "Батьківщини", "УДАРу", "Свободи", "Фронту Змін" зібралося близько 4 тисяч осіб.

Люди підходять з боку бульвару Шевченка до пам'ятника Т.Шевченку. Серед гасел, які зустрічаються у протестувальників: "Банду геть!", "Свободу політв'язням!" та ін.

Крім того, представники різних регіонів України тримають плакати з інформацією про розмір пенсій і вартості життя в своїх регіонах. Серед мітингувальників багато представників як молоді, так і людей пенсійного віку.

Як повідомлялося, акція протесту опозиційних сил відбудеться в Києві біля пам'ятника Тарасу Шевченку у неділю, 7 квітня, в 14 : 00.

Акція "Вставай, Україно!" вже пройшла у Житомирі, Вінниці, Ужгороді, Тернополі, Чернівцях, Львові.

Основна вимога опозиції - відставка президента Віктора Януковича.

Як повідомляють представники опозиції, регіональна міліція завертає автобуси з учасниками акції. Вже відмовлено у поїздці понад 100 представникам "УДАРу" зі Львова і Одеси.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 977 | Додав: abel | Теги: протестна акція, Вставай Україно, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]