Чт, 2024-04-25, 12:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:18
У Києві виступили The Prodigy, фанатів "порвало"
Інші останні Новини шоу-бізнесу
4 червня легенди електронної музики The Prodigy виступили в Палаці спорту (квитки на захід коштували 240-4990 гривень). Хоча запускати в зал мали о 19.00, люди почали заходити приблизно 10-15 хвилин по тому - затримався саундчек. Біля входів у зали всередині Палацу спорту зібралося пристойно людей, виникла тиснява, повідомляє Вести.ua.

Ближче до 20.30, вже після виступу на розігріві діджея Gordy та репера Oxxxymiron (його зустріли дуже гнівно: показували середні пальці, відверталися спиною до сцени і кричали, щоб він швидше йшов геть) люди скандували "Продіджі, Продіджі!", а ближче до сцени люди так щільно утрамбувалися, що було важко дихати. Та й взагалі було досить задушливо і спекотно. До речі, незважаючи на заборону куріння в залі, хтось все ж таки закурив, але не просту сигарету, а... косяк, який люди передавали одне одному.

Всього з 10-хвилинним запізненням (приблизно о 21.10) і під шалене ревіння натовпу вийшли кумири мільйонів - The Prodigy. Вони привітали публіку і почали з хіта Vodoo People. Почалася величезна штовханина, людей кидало в різні боки - ліворуч, праворуч. Багато хто пробирався назад, подалі від сцени - там панував справжній екстрим. Максим Реаліті і Кіт Флінт часто спілкувалися з публікою. Раз-про-раз у них проскакував "фак", кричали "Ви все ще з нами?", "Українці!", "Київ", "Піднімайте руки!".

Максим Реаліті поливав публіку водою з пляшки, разом з Флінтом вони стрибали по сцені і танцювали. Одне слово, не скажеш, що всім трьом учасникам групи вже за сорок... - років по двадцять їм даси хіба що. На пісні Smack My Bitch Up Максим дав команду залу - присісти. І поки в середині пісні було "затишшя", всі покірно сиділи. Як тільки вступила барабанна партія - зал синхронно підстрибнув і продовжив відрив.

Фанати підкидали прапор, але чомусь американський, хоча The Prodigy - британська група. Але британським прапором у натовпі махали теж. Взагалі реакція залу була неймовірною: люди повторювали кожен рядок всіх пісень (окрім нових), підспівували, стрибали, кричали, танцювали, а в деяких місцях влаштували масовий слем - штовхали одне одного і шаленіли від радості. Від спеки багато хто знімав із себе футболки, і взагалі з усіх текло струмками.

Що стосується публіки, в середньому це молодь років до 30. Були і прикрі моменти, крім куріння кількох глядачів у залі (вже не косяка), один хлопець так напився, що сходив "по-маленькому" прямо на сусіда. А на вибачення тільки й вимовив: "Я більше так не буду".

Фанати насолодилися яскравим світловим шоу і справді хорошим звуком. Після виконання останньої пісні хлопці сказали: "Спасибі, Київ, ви супер" і покинули сцену. Багато фанатів довго не залишали залу після виступу кумирів і скандували назву групи.

The Prodigy відіграли хіти Voodoo People, Smack My Bitch Up, Firestarter, Invaders Must Die, Breathe і багато інших, а ще виконали нові пісні з майбутнього альбому, який планується до виходу вже в цьому році.

Нагадаємо, на минулому концерті "особливо обдарованих" (так перекладається з англійської назва групи "The Prodigy") в кризовому 2009 році, що пройшов в умовах жорсткої економії, шанувальники британських рейверів "спіймали облизня".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1243 | Додав: adminA | Теги: Фанати, The Prodigy, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]