Пт, 2024-03-29, 10:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:15
У Київській ОДА винуватця обшуків арештували, застава - 600 тисяч
Інші останні Кримінальні новини

Винуватця обшуків у Київській ОДА арештували, застава - 600 тисяч

Суд обрав запобіжний захід голові комісії Київоблради, депутату-свободівцю Максиму Запаскіну, заарештованому за підозрою у хабарництві.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

“За клопотанням столичної прокуратури Дніпровський районний суд міста Києва на засіданні 28.04.2017 обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою голові постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської облради, якого напередодні прокуратура затримала на хабарі у 10 тис. доларів”, - написала Максимець.
Читайте також: СБУ проводить обшуки у голови Київської облради – ЗМІ

Одночасно суд визначив у якості альтернативи можливість внесення застави у розмірі 600 тис. грн.

Зважаючи на те, що прокурор у судовому засіданні наполягав на заставі у сумі 2,5 млн гривень, вказане судове рішення збираються оскаржити в частині розміру грошової застави.

Нагадаємо, 27 квітня у кабінеті голови Київської обласної ради Ганни Старикової відбулися обшуки. Як зазначили в СБУ, вони були пов'язані із затриманням на хабарі у 10 тисяч доларів депутата Київоблради.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: ОБШУК, застава 600 тисяч, арешт, Київська ОДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]