Пт, 2024-04-19, 08:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:55
У київському метро Гребенщиков заспівав з місцевими музикантами. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Російський музикант, лідер знаменитої групи "Акваріум" Борис Гребенщиков, який приїхав з концертом до столиці України, заспівав у київському метро разом з місцевими музикантами.

Гребенщиков виступив перед входом на станції метро "Золоті ворота" ввечері 14 грудня, повідомляє "Апостроф".

Лідер "Акваріума" підійшов до музикантів, які грали біля входу в метро із запитанням: "Ми не завадимо?", і, отримавши дозвіл, приєднався до них.

Упізнали його не відразу, але потім не хотіли відпускати.

У метро Гребенщиков, зокрема, заспівав пісню "Ну-ка, мечи стаканы на стол".

Зазначимо, що "Акваріум" сьогодні, 15 грудня, виступить у Києві в концерт-холі Stereo Plaza о 20.00.

Раніше 12 грудня Гребенщиков разом з відомим флейтистом з Ірландії Браяном Фіннеганом виконав кілька своїх пісень у підземному переході московського метро на станції "Тургенєвська".

Лідер "Акваріума" відомий також політичними висловлюваннями - він неодноразово коментував ситуацію в Україні і підкреслював необхідність припинення бойових дій на Донбасі.

Додамо, що Гребенщиков також поставив підпис під листом до Генерального прокурора РФ із закликом вжити термінових заходів та скасувати вироки українцям Олегу Сенцову, Олександру Кольченку і Геннадію Афанасьєву. Музикант закликав пред'явити їм належні звинувачення, або звільнити їх.

У серпні музикант зустрівся з губернатором Одеської області Міхеїлом Саакашвілі, а в березні 2014 року разом з В'ячеславом Бутусовим, Юрієм Шевчуком і Максимом Леонідовим опублікував відеозвернення, в якому закликав до миру в Україні.

Гребенщиков заснував групу "Акваріум" разом з Анатолієм Гуницьким в 1972 році. За 42 роки існування колектив записав 22 студійних альбоми. Сам Гребенщиков випустив 12 сольних платівок, останню - 2014 року.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: київське метро, місцеві музиканти, гребенщиков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]