Ср, 2024-04-24, 21:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:53
У київському метро розраховуватися банківською карткою за проїзд можна на усіх станціях
Інші останні Економічні новини

  Відтепер усі 52 станції Київського метрополітену приймають безконтактні платежі.

Про це у середу, 23 грудня 2015 року, повідомляє прес-служба Ощадбанку, який виступив партнером метрополітену в цьому проекті.

"Сьогодні Київський метрополітен у партнерстві з компанією MasterCard та АТ "Ощадбанк" офіційно оголосив про запуск прийому безконтактних розрахунків на 73 турнікетах усіх 52 станцій Київського метрополітену", - йдеться в повідомленні.

Київ ще в червні 2015 року розпочав впровадження такої інновації та увійшов до п'ятірки міст світу (після Лондона, Санкт-Петербурга, Чикаго й Бухареста), де за проїзд у метро можна розраховуватись безконтактною карткою MasterCard або платіжним пристроєм прямо на турнікеті.

Протягом 6 місяців після запуску в Київському метрополітені щодня понад 7 тисяч пасажирів оплачують проїзд банківськими картками.

Картку з безконтактною технологією оплати MasterCard можна оформити в одному з 17 банків-емітентів: АТ "Ощадбанк", ПАТ "Альфа-Банк", ПАТ "БАНК ВОСТО"», ПАТ "Банк Михайлівський", ПАТ "Банк Форвард", ПАТ "Кредобанк", АТ "ОТР Банк", ПАТ "Комерційний банк "ПриватБанк", АТ "Райффайзен Банк Аваль", АТ "Таскомбанк", ПАТ "Укрсоцбанк", АТ "УкрСиббанк", АТ "Укрексімбанк", ПУАТ "Фідобанк", ПАТ "ВТБ Банк", ПАТ "ПУМБ", ПАТ "Сбербанк".

Застосування MasterCard для сплати за проїзд почалося 19 червня у якості пілотного проекту для 17 станцій Київського метрополітену.

У Львові аналогічний спосіб платежів також застосовується у трамваях.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: проїзд, київське метро, банківська картка, усі станції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]