Чт, 2024-03-28, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
У Київському зоопарку помер червонокнижний самець оленя Давида
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Нова смерть сталася у Київському зоопарку: помер 4-річний самець оленя Давида, якого занесено в Червону книгу, пише газета "Сегодня".

"У нього було гостре захворювання, яке супроводжувалося кишковими кровотечами і серцевою недостатністю. Чесно кажучи, такі симптоми бувають при отруєнні щурячою отрутою, але точно стверджувати, що оленя отруїли, я не можу. Причину смерті покаже експертиза", - повідомив директор зоопарку Олексій Толстоухов.

За його словами, загибелі тварин у зоопарку не пов'язані з поганим харчуванням.

"Дикі тварини - це не домашні, до яких можна вільно підійти, взяти у них кров, зробити рентген. Дикі тварини фізично міцні, і за зовнішнім виглядом не можна визначити хронічні захворювання. Що тварина нездорова, ми можемо побачити, тільки коли йому дуже погано. Але корми до нас надходять в повному обсязі і дуже якісні. Багато людей не можуть дозволити собі купити такі продукти, які отримують наші тварини", - запевнив Толстоухов.

Днями у Київському зоопарку загинув рідкісний сірий журавель. Він намагався втекти із зоопарку, але вистрибнувши, журавель потрапив не на волю, а до вовків. Один з хижаків накинувся на птицю, і перегриз їй грудну клітку.

Тим часом сімох бабаків, які зробили підкоп у вольєрі, досі не впіймали.

У Київському зоопарку днями померли плямистий олень і зовсім юна зебра. Як і раніше, керівництво зоопарку не поширювало інформації про чергову загибель тварин. Їхнє зникнення помітили відвідувачі, які звернулися до ЗМІ.

Нагадаємо, з 15 жовтня 2010 по 1 квітня 2011-го у Київському зоопарку загинули 62 тварини: 8 ссавців, 20 птахів і 34 безхребетних.

Київський зоопарк був визнаний одним з п'яти найгірших зоопарків світу. У дослідженні, проведеному німецькою газетою Bild і організацією захисту тварин PETA, його визнали таким, де не можна утримувати звірів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1417 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]