Пт, 2024-03-29, 07:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:17
У контроверсійній адміністрації Зеленського Зеркаль відмовилася від топ-посади
Інші останні Офіційні новини

Зеркаль відмовилася від топ-посади у контроверсійній адміністрації Зеленського

Указ президента Зеленського про призначення Олени Зеркаль заступницею глави його адміністрації зник з офіційного сайту глави держави.

Офіційних роз’яснень цьому немає, однак указ був видалений незадовго до півночі, повідомляє "Європейська правда".

Відомо, що призначення дипломатки на посаду зовнішньополітичного радника президента (у статусі заступниці глави АП) зірвалося з ініціативи самої Зеркаль. Чинна заступниця глави МЗС не вважала за можливе працювати з тим керівництвом Адміністрації президента, яке обрав Зеленський.

Із того, як розгорталися події з публікацією указу, випливає, що Олену Зеркаль призначили, не отримавши від неї остаточної згоди. А коли з’ясувалося, що розбіжності не виходить владнати – то замість офіційного скасування указу про призначення Зеркаль у АП вибрали варіант просто видалити документ із публічного доступу.

Кандидатура нового керівника зовнішньополітичного блоку наразі невідома.

Також лишається не остаточно узгодженим, яку роль відіграватиме Олена Зеркаль за оновленої конфігурації влади. Водночас джерела на Банковій повідомили УП, що Зеркаль погоджувалась бути уповноваженим з питань міжнародних судів України щодо Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: топ-посада, відмова, адміністрація Зеленського, Зеркаль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]