Чт, 2024-03-28, 11:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:37
У Кот-д'Івуарі під час новорічного шоу загинули 60 осіб
Інші останні Новини світу
У тисняві біля стадіону в найбільшому місті Кот-д'Івуару Абіджані загинули не менше 60 осіб. Про це 1 січня повідомляє Lenta.Ru з посиланням на Agence France-Presse.

Паніка і тиснява виникла під час новорічного феєрверку. Що налякало натовп, поки не уточнюється. Повідомляється лише, що відвідувачі вибігали з будівлі. За інформацією Reuters, люди гинули вже на вулиці біля стадіону.

Представник рятувальних сил Ісса Сако заявив в ефірі місцевого телебачення, що кількість поранених складає близько 200 осіб. У той же час інший співробітник рятувальних служб (його ім'я і посада залишились невідомими) сказав журналісту AFP про 48 поранених.

За інформацією видання Le Figaro, серед постраждалих багато дітей. Видання Rue89 уточнює, що на шоу були присутні в основному діти і підлітки у віці від восьми до 15 років.

У вересні 2008 року в іншій африканській країні під час бійки на стадіоні утворилася тиснява, в якій загинули 11 осіб. Як з'ясувалося, причиною цього став голкіпер однієї з команд, який під час матчу вибіг на поле і спробував накласти на суперників прокляття.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: Кот-д'Івуарі, новорічного шоу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]