Пт, 2024-03-29, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:09
У кожного третього дорослого у Китаї - надмірна вага
Інші останні Новини світу

Влада КНР стурбована станом здоров'я громадян. В країні кожен третій дорослий має надмірну вагу, а кожен десятий - страждає на ожиріння.

Як розповів начальник відділу хронічних хвороб Управління з профілактики і контролю захворювань Міністерства охорони здоров'я Китаю У Лян'ю, "захворювання з обміну речовин стають головним вбивцею жителів міст, які страждають на ожиріння".

У державі почався "рух за здоровий спосіб життя і контроль ваги свого тіла жителями міст", організований під егідою Китайського центру пропаганди здорового способу життя, передає Синьхуа.

Результати моніторингу фізичного стану громадян країни за 2010 рік свідчать, що цього року відсоток немолодих жителів країни у віці 60-69 років, які мають надмірну вагу або страждають на ожиріння, досягав 39,8 і 13,0% відповідно.

В той же час відповідні показники у осіб середнього віку склали 32,1 і 9,9%.

В зв'язку з цим Китайський центр пропаганди здорового способу життя ініціював "рух за здоровий спосіб життя і контроль ваги свого тіла жителями міст".

Створивши медичну платформу " контроль за BMI /індексом ваги тіла/ - виховання всіх довкола", він керує роботою з метою контролю городян за власною вагою, пропагує медичні знання в сфері профілактики і боротьби із захворюваннями обміну речовин.

В той же час даний рух підтримуватиме і скеровуватиме профілактичну роботу в країні в галузі лікування відповідних захворювань, викликаних ожирінням.

А в Індії від ожиріння та інших гріхів лікують гіпнозом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 982 | Додав: adminA | Теги: надмірна вага, Китаї, третього | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]