Чт, 2024-03-28, 23:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:37
У Крим для "певної роботи" терміново вилетіли Аваков з Наливайченком
Інші останні Надзвичайні новини
Уповноважений Верховної Ради з контролю за діяльністю СБУ Валентин Наливайченко і в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков прибули до Криму учора увечері. Літак приземлився в аеропорту Сімферополя.

"Робоча поїздка дуже коротка", - сказав Наливайченко журналістам. "Ми обіцяли на довірі спрацювати, по-іншому, без зброї, без охорони", - зазначив він.

"Ми тут проводимо певну роботу. Нічого сенсаційного не відбувається", - додав Аваков.

За словами Наливайченка, в мирний час ніякі спецзаходи не потрібні, "країна повертається до миру".

"Повертається з війни", - підкреслив він.

"Важливо нікого не провокувати зайвими емоціями. Ситуація повинна бути такою, щоб не повторювалася картина протистоянь, яка у нас виникла в Києві, коли влада пішла проти народу. Ось цього не можна робити. Шляхом мирного діалогу ми зможемо привести все в стан спокою", - сказав Аваков.

На прохання журналістів прокоментувати ситуацію в Севастополі, де його жителі на мітингу 23 лютого обрали собі мера, Наливайченко заявив: "Політикою не займаємося".

Як повідомлялось, вчора ввечері народний депутат від партії УДАР Володимир Курінний повідомив, що  екс-президента Віктора Януковича затримали у Криму.

"Заарештований? Інфа на 80%. Перевіряємо", – повідомив Курінний, пославшись на "солідне"джерело інформації, дані якого, однак потрібно перевіряти.

Нагадаємо, 22 лютого Верховна Рада України ухвалила постанову, якою відсторонила Віктора Януковича з посади президента та призначила нові вибори на 25 травня, а 23 лютого призначила в.о. президента Олександра Турчинова.

Янукович, достеменне місце знаходження якого невідоме, заявив, що не визнає ухвалені парламентом рішення та називає останні події в Україні державним переворотом.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: Аваков з Наливайченком, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]