Пт, 2024-03-29, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
У Криму дівчину загризли голодні собаки
Інші останні Новини з регіонів України

У сімферопольському мікрорайоні Кам'янка близько 7 ранку 15 березня на вулиці місцеві жителі знайшли оголену жінку, тіло якої було повністю покусане собаками. Про це розповіла прес-секретар Сімферопольського міськуправління міліції Оксана Сорокопудова.

За її словами, дівчину забрала бригада "швидкої", яку викликали місцеві жителі. Вона також додала, що врятувати 25-річну місцеву мешканку так і не вдалося.

"Вона померла так і не прийшовши до тями", - сказала Сорокопудова, передає "Крым.Комментари".

"Речі дівчини, які там лишилися, так розірвані, як ніби її волокли - собаки чи ні – невідомо", - розповів один із співробітників місцевої міліції.

Водночас, за інформацією кримських ЗМІ, дівчину побили, роздягли і залишили на узбіччі проїжджої частини. Як розповідають місцеві жителі, 15 березня близько другої години ночі на вулиці лунали гучні чоловічі голоси і крик дівчини, яка просила про допомогу, однак ніхто не звернув уваги.

Потім жіночі крики вже в супроводі собачого гавкоту повторилися о 4-ій ранку.

О 7-ій ранку люди, які йшли на роботу, побачили страшну картину: на узбіччі дороги в калюжі крові лежала гола дівчина, її одяг валявся неподалік. Люди одразу ж викликали швидку допомогу, яка відвезла її в несвідомому стані.

На тілі потерпілої було виявлено численні рвані рани від собачих укусів - ноги були покусані до кісток, на голові не було волосся.

Місцеві мешканці впевнені, що дівчину побили, зґвалтували і залишили вмирати, після чого на її тіло накинулася зграя собак. На часі триває слідство.

Раніше повідомлялося, що троє чоловіків у Миколаєві, у ніч проти 9 березня, заманивши в квартиру 19-річну Оксану Макар, по черзі зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували спалити живцем.

Підозрювані заарештовані, а дівчина перебуває в лікарні у вкрай тяжкому стані.

Загибла у Сімферополі дівчина перед смертю ходила на побачення

Дівчина, яку знайшли непритомну, роздягнену та покусану собаками на околиці Сімферополя, перед смертю зустрічалася з двома чоловіками, повідомляє ТСН.

25-річна Настя жила з мамою та вітчимом. За їхніми словами вночі їй хтось зателефонував. І коли дівчина почала збиратися на вулицю не зупинили її та не занепокоїлись, бо вона не вперше так пізно йшла з дому.

Вітчим розповів, що подзвонили Насті близько опів на першу ночі. На питання, хто дзвонив, дівчина відповіла, що "свої".

Сусіди розповіли, що чули крики вночі: "Допоможіть хто-небудь, залиш мене у спокої, я не можу більше, я втомилася".

Правоохоронці встановили особи двох чоловіків, з якими вночі зустрічалася дівчина, але вони запевняють, що після побачення проводили її на зупинку і там попрощались.

Тим не менш проти друзів загиблої завели криміналну справу за статтею 135 "залишення в небезпеці", яка передбачає від трьох до восьми років в'язниці.

"Молоді люди пояснили, що вночі подзвонили дівчині і запросили для спільного проведення часу. Деякий час вони розпивали спиртні напої, після чого вивели знайому на вулицю і залишили її на лавці найближчої зупинки автобуса", - повідомиили в міліції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1348 | Додав: nowyny | Теги: Кам'янка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]