Пт, 2024-04-26, 01:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:28
У Лізі Європи УЄФА - де дивитися матчі "Динамо" та "Ворскли"
Інші останні Спортивні новини

Де дивитися матчі "Динамо" та "Ворскли" у Лізі Європи УЄФА

Футболісти київського "Динамо" та полтавської "Ворскли" проведуть у четвер, 25 жовтня, поєдинки третього туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Виїзну гру "Ворскли" в Баку з чемпіоном Азербайджану "Карабахом" о 19.55 покаже телеканал "Футбол 1", а поєдинок київського "Динамо" проти французького "Ренна" на 29-тисячному стадіоні "Роажон Парк" о 22.00 транслюватиме "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

"Карабах" і "Ворскла" поки не набрали жодного очка на груповому етапі Ліги Європи УЄФА. "Карабах" у квартеті Е ще не забивав - чемпіон Азербайджану всуху поступився в гостях португальському "Спортингу" (0:2) і вдома англійському "Арсеналу" (0:3). "Ворскла" ж програла в Лондоні з рахунком 2:4, після чого у Полтаві зазнала поразки від "Спортинга" - 1:2.

Зустріч "Карабах" - "Ворскла" обслуговуватиме суддівська бригада із Ізраїлю, яку очолює Рой Райншрайбер.

"Динамо" у квартеті К обидва матчі - вдома з казахстанською "Астаною" і на виїзді з чеським "Яблонцем" - завершило внічию 2:2, хоча по ходу обох зустрічей вели в рахунку. "Ренн" у свою чергу здолав на своєму полі "Яблонець" (2:1), але потім поступився в гостях "Астані" з рахунком 0:2.

Поєдинок "Ренн" - "Динамо" довірили судити угорському арбітру Томашу Богнару.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 797 | Додав: adminA | Теги: Ліга Європи УЄФА, де дивитися матчі Динамо та Ворскли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]