Чт, 2024-04-25, 11:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
У Луцьку спекотна ніч: офіс Компартії захопили, а Партії регіонів - спалили. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
Вночі близько 100 радикалів захопили офіс волинського осередку КПУ та спалили прапор партії, а також підпалили офіс осередку Партії регіонів.

Про це повідомляє ВолиньPоsт

Близько 100 радикалів спочатку вибили ворота, які ведуть у двір, де розташований офіс ПР. Потім активісти бруківкою та залізними палицями порозбивали вікна у будівлі. Туди полетіли коктейлі Молотова.

Також активісти виламали двері в приміщення та витягли звідти прапор ПР. При цьому охоронцю офісу вдалося сховатися від активістів.

Після пікетування міськвідділу міліції та розгрому офісу Партії регіонів група радикально налаштованих пішла на вулицю Ковельську, де в одному з будинків розташований офіс Компартії.

Спочатку вони намагалися виламати двері у офіс, однак вони виявилися занадто міцними. Тому мітингувальники потрапили у приміщення через вікно (офіс розташований на другому поверсі, потрапити можна по даху прибудови, розташованої поряд.

Активісти вирвали грати, які були на вікнах, розбили вікна та зайшли у приміщення. Звідти винести один з червоних прапорів, коробки та папери, які потім спалили.

Пам'ятник Сталіну, що був розташований у офісі, патріоти винесли і розбили.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: Луцьку, спекотна ніч, Партії регіонів, офіс Компартії.ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]