Ср, 2024-04-24, 23:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:16
У Львові сьогодні "Шахтар" зіграє з БАТЕ
Інші останні Спортивні новини

Чемпіон України, донецький "Шахтар" сьогодні проведе поєдинок 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. Суперником команди Мірчі Луческу буде найсильніший клуб Бєларусі - борисовський БАТЕ, який два тижні тому у виїзному поєдинку "Гірники" знищили 7:0.

"Шахтар" - БАТЕ

стадіон: Львів-Арена, Львів

арбітр: Вольфганг Штарк (Німеччина)

трансляція: 21.45 на каналах "Україна" і "Футбол 2".

Мірча Луческу, наставник "Шахтаря": "Що ж до гри - однозначно вона буде складною. У кожного матчу своя історія. Поєдинок починається з рахунку 0:0, як звичайно. Ми будемо грати з командою, яка напевно приїде максимально зібраною і сконцентрованою після поразки на своєму полі. Ймовірно, БАТЕ буде діяти на ентузіазмі, обігравши мінське "Динамо" і практично вирішивши результат чемпіонату. Якщо в майбутній зустрічі хтось і може щось програти, то це тільки ми. Суперник же - тільки виграти. Тому потрібно інтерпретувати всі моменти матчу з великою увагою".

Олександр Єрмакович, наставник БАТЕ: "Ми налаштовані оптимістично і готові завтра, принаймні, хоча б нав'язати гру супернику. Приїхали до Львова з хорошим настроєм. Гарне місто і дуже важливий футбольний турнір, тому настрій на висоті".

Група H

1. "Порту" - 3/7

2. "Шахтар" - 3/5

3. БАТЕ - 3/3

4. "Атлетик" - 3/1

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: БАТЕ, Львові сьогодні Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]