Пт, 2024-04-19, 20:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:10
У MasterCard і Visa вкрали дані 10 млн власників карт. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Дві провідні платіжні системи - MasterCard і Visa - розслідують можливий витік персональних даних власників пластикових і дебетових банківських карт в США. Платіжні системи вже попередили про подію американські банки, передає "Інтерфакс".

За даними блогу KrebsOnSecurity, який першим повідомив про витік, в результаті могли бути вкрадені облікові дані 10 мільйонів утримувачів кредитних карт. Можливий витік торкнувся і третього оператора - Discover.

MasterCard і Visa заявляють, що у витоку винні не їх власні внутрішні системи, а стороння посередницька фірма. Компанії, нагадаємо, самі не випускають пластикові карти, а організовують фінансові транзакції утримувачів карт за участю компаній-посередників.

Видання The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела повідомило, що у витоку винна процесингова компанія Global Payments. За підсумками торгів в п'ятницю її акції рухнули на 9%.

MasterCard заявила, що робить кроки для захисту облікових записів користувачів, а Visa стверджує, що клієнти не нестимуть відповідальність за будь-які транзакції, здійснені шахраями.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: У MasterCard і Visa вкрали дані 10 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]