Вт, 2024-03-19, 08:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:09
У матчі туру УПЛ "Дніпро" розгромив "Металіст"
Інші останні Спортивні новини

У Харкові завершився центральний матч 6-го туру української футбольної Прем`єр-ліги, в якому "Металіст" приймав дніпропетровський "Дніпро" і був розгромлений з рахунком 2:5. Долю матчу вирішив хет-трик Бруно Гами, передає УНІАН.

Гості набагато активніше почали матч, і вже на 14-й хвилині Гама відкрив рахунок. Другий гол гравець "Дніпра" забив наприкінці тайму - на 43-й хвилині, а хет-трик зробив на початку другого тайму, на 62-й хвилині. Всі три голи стали результатом високої індивідуальної майстерності гравця.

До честі "Металіста" команда не стала формально догравати гру. Вже через хвилину після того як рахунок став великим, Больбат забив гол у відповідь. Правда, потім "Дніпро" забив ще два голи. Євген Селезньов перервав свою довгу безгольову посуху, а потім Євген Коноплянка відзначився в першому ж матчі після травми. Але останнє слово залишилося за харків`янами. Гол красивим дальнім ударом з-за меж штрафного забив Хав`єр.

Таким чином, "Дніпро" вийшов на перше місце в турнірній таблиці, набравши 16 очок. Правда, у донецького "Шахтаря" на матч менше. Свою гру з "Чорноморцем" донеччани проведуть сьогодні ввечері.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: матчі туру УПЛ, Дніпро, Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]