Вт, 2024-04-23, 15:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
У матчі відбору Євро-2016 збірна України обіграла Бєларусь з рахунком 3:1. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Львові завершився матч 7-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу 2016 року, в якому збірна України приймала команду Бєларусі і виграла з рахунком 3:1.

Доля матчу була вирішена в першому таймі, повідомляє УНІАН.

Українці дуже активно розпочали матч і вже на 7-й хвилині стартовий натиск увінчався голом. Після невдалого розіграшу кутового білорусами, гості не встигли повернутися в оборону. У свою чергу Артем Кравець підхопив м`яч, пройшов до воріт і пробив точно в нижній кут воріт.

На 29-й хвилині Андрій Ярмоленко подвоїв рахунок. А на 40-й хвилині гравець збірної Бєларусі Сіваков завалив Кравця в своїй штрафній площі і господарі поля отримали право на пенальті. 11-метровий чітко реалізував Євген Коноплянка – 3:0.

Після перерви українці прогнозовано зменшили темп і суперник одного разу скористався цим. Гол з пенальті забив Корніленко – 3:1.

Таким чином, збірна України набрала 15 очок і продовжує претендувати на 1-2 місце в підсумковій турнірній таблиці групи та пряму путівку на чемпіонат Європи у Франції.

Наступний матч українці проведуть 8 вересня проти національної збірної Словаччини в гостях у Жиліні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 796 | Додав: adminA | Теги: Бєларусь, збірна україни, 3:1, Євро-2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]