Чт, 2024-03-28, 23:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:52
У мери Києва йде Оробець
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Народний депутат від "Батьківщини" Леся Оробець оголосила у Facebook, що балотуватиметься в мери Києва. Вона повідомила, що має за ціль побудувати нову Україну, почавши з Києва. "Ту Україну, яку ми разом вимріяли і вибороли", - зазначила вона.

"КИЇВ: - комфортний і акуратний як ВІДЕНЬ - наповнений туристами як РИМ - центр кипучої ділової активності як ЛОНДОН

ПРИНЦИПИ. Я готова брати владу тільки безпосередньо з рук громадян. Я розраховую лише на вас і на себе. Але і буду винна тільки вам.

ЗАДУМ. Я хочу, щоб розумні, чесні, працьовиті люди побудували Європу у себе в Києві. Ми на це заслужили", - йдеться у її повідомленні.

"Вперше в історії України ми хочемо провести нормальну людську кампанію, від людини до людини, засновану на волонтерах і людях доброї волі. З прозорим фінансуванням, зрозумілу і з відповідальністю за сказані слова. З сьогоднішнього дня ми формуємо команду, яка переможе і сформує основу управління містом.

Кожен, хто відчуває внутрішню силу, сміливість, бажання, дерзновенність - приходьте і включайтесь. Такого ще ніхто ніколи не робив. Давайте переможемо:)", - написала Оробець, додавши контакти.

Верховна Рада України призначила позачергові вибори депутатів Київської міськради та міського голови на 25 травня 2014 року, одночасно з позачерговими президентськими.

Останній мер Києва Леонід Черновецький добровільно подав у відставку на початку червня 2012 року.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: мери Києва, Оробець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]