Ср, 2024-04-24, 01:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
У Миколаєві знову вибух у житловому будинку, є потерпілі. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Вранці 9 червня сталася вибух у п'ятиповерховому будинку в Миколаєві, повідомляє Держслужба України з НС, повідомляє видання НікВесті.

"О 4. 59 9 червня в Миколаєві по вул. Молодогвардійська, 28, в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку сталася вибух (попередньо побутового газу) без подальшого горіння. Внаслідок вибуху сталося руйнування міжповерхового перекриття в одній кімнаті між 5 і 4 поверхами та покрівлі над квартирою", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники виявили 4 постраждалих в ході проведення аварійно-рятувальних робіт на місці вибуху в 5-поверховому житловому будинку в Миколаєві по вул. Молодогвардійська, 28. З будинку евакуйовано 32 людини. До ліквідації наслідків вибуху залучено 10 од. техніки та 55 чоловік особового складу.

"При проведенні аварійно-рятувальних робіт виявлено 4-х постраждалих. Чоловіка 1977 року народження у важкому стані направлено до реанімаційного відділення Миколаївської міської лікарні № 3", - повідомляє ГУ ГСЧС України в Миколаївській області.

Будинок відключений від газо-, водо-та електропостачання.

У результаті вибуху, який було чути в радіусі кількох кілометрів, повністю знесло конструкцію балкона на п'ятому поверсі, також провалилася покрівля будинку над місцем вибуху і вибило вікна в сусідніх будинках. Вибух трапився на двох верхніх поверхах першого під'їзду будинку.

Наразі проводиться розбір завалу на 4 поверсі з метою виявлення постраждалих. На місці надзвичайної ситуації працює оперативна група на чолі з начальником ГУ ГСЧС в Миколаївській області.

Також на місце події прибули губернатор Миколаївської області Микола Романчук, перший заступник мера Миколаєва Юрій Андіенко і глава ГУ ГСЧС України в Миколаївській області Максим Грицаєнко.

Це вже другий випадок вибуху за останні два місяці. Перед цим вибух у житловому будинку в Миколаєві сталася 12 травня. Згідно з результатами слідства, причиною вибуху став витік газу в одній з квартир.

У результаті вибуху загинули сім людей, п'ять - постраждали, 73 жителя будинку були евакуйовані.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 979 | Додав: adminA | Теги: потерпілі. ВІДЕО, Вибух, житловому будинку, Миколаєві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]