Чт, 2024-04-18, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Весь Архів новин

12:04
У міліції кажуть, що затримала бас-гітариста Green Grey за підозрою в причетності до міжнародної групи наркоторговців. Гурт це спростовує
Інші останні Кримінальні новини


Співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ разом із працівниками Головного управління МВС Києва й Київської області 6 серпня затримали бас-гітариста музичної групи Green Grey за підозрою в причетності до міжнародної групи наркоторговців.

 

Про це Українським Новинам повідомив начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Володимир Поліщук.

 

З його слів, операцію було проведено вранці у Києві й Київській області в рамках порушеної 17 червня кримінальної справи за ст. 307 ч. 3 Кримінального кодексу (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

У той же день міліція також затримала 40-річну громадянку Німеччини за підозрою в організації зазначеної міжнародної групи наркоторговців.

 

Усього правоохоронці затримали 7 людей, зокрема ще одного іноземця.

 

Було вилучено обладнання підпільної лабораторії, а також 70 кущів коноплі й 15 кг готової марихуани.

 

Група організувала нарколабораторію в одному із сіл Київської області - приватний будинок обладнали системами вентиляції й зрошувально-краплинного поливу, зробили запаси хімікатів, мінеральних добрив і насіння.

 

Із затриманими проводять слідчі дії й перевіряють на причетність до здійснення інших злочинів.

 

Бас-гітаристом Green Grey є Андрій Яценко (Дизель).

 

Green Grey спростовує затримання міліцією її бас-гітариста за підозрою в причетності до міжнародної групи наркоторговців

 

Музична група Green Grey спростовує інформацію про затримання міліцією 6 серпня бас-гітариста групи за підозрою в причетності до міжнародної групи наркоторговців.

 

Про це Українським Новинам повідомила колишній директор Green Grey, менеджер міжнародного музичного фестивалю Summer Sound Лідія Клов.

 

З її слів, група Green Grey зараз у повному складі перебуває в Одесі, де бере участь у фестивалі Summer Sound, який триватиме до 28 серпня.

 

6 серпня, з її слів, учасники групи - і Андрій Яценко (Дизель), і Дмитро Муравицький (Мурік) - виступали в Одесі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1646 | Додав: nowyny | Теги: дизель, Дмитро Муравицький, Андрій Яценко, Green Grey, Мурік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]