Чт, 2024-04-25, 00:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:20
У МВС запевняють, що не закривали "справи педофілів"
Інші останні Офіційні новини

У Міністерстві внутрішніх справ України спростовують інформацію про закриття кримінальної справи за підозрою народних депутатів України у розбещенні малолітніх на території Міжнародного дитячого центру "Артек", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Кримінальну справу не закрито. Її передано для розслідування з Генеральної прокуратури України в Головне слідче управління МВС", - повідомила начальник Управління відділу у зв'язках з громадськістю МВС України Вікторія Кушнір.

Нагадаємо, що народний депутат України (фракція НУ-НС), екс-голова кримської міліції Геннадій Москаль вчора, 5 жовтня, з парламентської трибуни повідомив про закриття цієї кримінальної справи. "Мені вчора сказали у МВС, що вчора слідчий виніс постанову про закриття", - сказав Москаль. У ході свого виступу з трибуни Верховної Ради він також повідомив, що справа була закрита у вівторок 4 жовтня "з нульовим результатом".

У 2009 році вибухнув скандал, який у пресі назвали "справою педофілів". У ньому фігурували імена кількох нардепів-"бютівців", екс-директора дитячого табору "Артек", а також Дмитра Полюховича, який був основним обвинуваченим.

Справа щодо розбещення неповнолітніх отримала широкий розголос після того, як 13 жовтня 2009 року нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що до нього звернулася мати двох дітей, яких нібито зґвалтували високопоставлені чиновники.

Про закриття "справи педофілів", у якій фігурували народні депутати, мова пішла лише через рік після того, як розгорівся скандал навколо ґвалтування дітей родини Полюховичів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1241 | Додав: nowyny | Теги: Артек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]