Чт, 2024-04-18, 19:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:43
У Німеччині тривала посуха вже завдала мільярдного збитку фермерам
Інші останні Новини Європейського Союзу

Тривала посуха у Німеччині вже завдала мільярдного збитку фермерам

Тривала посуха завдала збитків сільському господарству Німеччини більш ніж на один мільярд євро.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Дані, які надійшли з декількох федеральних земель, свідчать, що збитки фермерів вже складають в цілому 1,1 мільярда євро.

Зокрема, за оцінкою міністерства сільського господарства землі Шлезвіг-Гольштейн, втрати цієї землі від посухи склали 422 мільйони євро. Влада Саксонії оцінює збитки у 308 мільйонів євро, Саксонії-Анхальт - 237 мільйонів, Гессена - 150 мільйонів.

13 серпня відбудеться нова кризова зустріч представників земельних і федеральних влад, присвячена проблемі серйозних збитків фермерів внаслідок екстремально спекотного і посушливого літа. До цієї зустрічі міністр сільського господарства ФРН Юлія Клекнер попросила федеральні землі оцінити передбачуваний збиток і розміри необхідної допомоги фермерським господарствам.

Рішення про можливі виплати з федерального бюджету буде прийнято після збору врожаю та офіційної оцінки збитку, що очікується в кінці серпня, заявила Клекнер. В останній раз такі виплати здійснювалися після посухи в 2003 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: посуха, Німеччина, мільярдні збитки фермерам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]