Сб, 2024-04-20, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:45
У Нью-Йорку підлітки після повідомлення в Facebook розгромили ТЦ
Інші останні Новини світу
У Нью-Йорку сотні агресивних підлітків влаштували погром в Бруклінському торговому центрі Kings Plaza. Причина акції невідома, але ясно, що координувалася вона через соціальні мережі. У погромі брали участь від 300 до 400 підлітків без зброї, для відновлення порядку молл довелося закривати повністю. Арештів поки не послідувало, передає NEWSru.com.

Погром розпочався близько 5 вечора п'ятниці 27 грудня: хулігани вломилися на територію молла, розбивали вітрини, кидалися з кулаками на людей і практикували "нокаут" - жорстоку гру, учасники якої намагаються вирубати випадкових людей з одного удару.

Початок погрому було зафіксовано на відео: кілька дівчаток-підлітків затіяли бійку і привернули увагу служби безпеки супермаркету.

Поліція Нью-Йорка стверджує, що флешмоб був скоординований на Facebook. Центр Kings Plaza, до 19:00, через дві години, поліція розігнала хуліганів, і молл знову відкрився.

Повідомлення про збиток розходяться: в поліції стверджують, що підлітки лише "лякали" відвідувачів гучними криками, періодично затіваючи бійки між собою. Продавці в магазинах стверджують, що погромники крали різні дрібниці на зразок цукерок або напоїв.

Раніше у Венесуелі група зловмисників скоїла напад на один з провідних університетів столиці. Близько 20 осіб у масках проникли на територію Центрального університету Венесуели, зробили кілька пострілів у повітря з вогнепальної зброї, після чого підпалили два автобуси.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 856 | Додав: adminA | Теги: ТЦ, Нью-Йорку, підлітки, facebook | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]