Пт, 2024-04-19, 21:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:59
У нову поліцію не вірить Москаль
Інші останні Новини України

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль порівняв нову поліцію зі здоровою людиною, яка опинилася серед хворих на туберкульоз. Про це він сказав в інтерв'ю "Високому замку".

На запитання, чи вірить він у позитивні зміни у МВС та у нову патрульну поліцію Москаль зазначив: "Звичайно, що не вірю".

"У палату, де перебувають пацієнти з відкритою формою туберкульозу, запускають здорового чоловіка і ставлять перед ним два завдання: не захворіти самому і вилікувати всіх інших. Це можливо?!" - додав він.

"Скільки часу може протриматися нова патрульна поліція у тотально корумпованому суспільстві? Чи створення все нових і нових органів, які мають боротися з корупцією, дасть результат? Чи антикорупційні форуми?" - запитав Москаль.

Він вважає, що "якби в державі хотіли побороти корупцію, то доручили б це професіоналам, а не віддали на відкуп аматорам".

Екс-голова МВС також зазначив, що "жодна країна в світі не поборола корупції". "Є поняття - мінімізація корупції. А ми чомусь її розширюємо, а не мінімізуємо. І розширюємося разом із кількістю відомств, які з нею борються", - сказав Москаль.

Нагадаємо, Москаль за більше ніж 20 років роботи у міліції пройшов практично всі щаблі правоохоронної системи УРСР та України - від інспектора до заступника міністра внутрішніх справ України, генерала-лейтенанта.

Довідка

2 липня Верховна Рада ухвалила закон про національну поліцію.

2 вересня Кабінет міністрів України ухвалив рішення про створення центрального органу виконавчої влади - Національної поліції.

4 листопада екс-міністра освіти Грузії Хатію Деканоїдзе призначили начальником Національної поліції України.

7 листопада в Україні набув чинності Закон "Про Національну поліцію". Водночас Закон "Про міліцію" визнаний таким, що втратив силу.

Правоохоронці вже нової структури мають право користуватися посвідченнями, печатками, логотипами та емблемами міліції та МВС України до кінця 2016 року. Також у цей період поліцейським дозволяється носіння і використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції.

Усі тимчасово призначені співробітники Національної поліції пройдуть переатестацію на постійну посаду, претенденти на керівні посади і слідчі в обов'язковому порядку пройдуть перевірку на поліграфі та співбесіду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 677 | Додав: admin | Теги: не вірить, нова поліція, москаль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]