Пт, 2024-03-29, 13:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:44
У плей-оф кваліфікації Євро-2016 Україна зіграє зі Словенією
Інші останні Спортивні новини

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування відбірного турніру Євро-2016, за підсумками якого суперником збірної України буде команда Словенії, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Перший матч відбудеться в Україні.

Тренер збірної України Олександр Заваров після жеребкування зазначив: "Нам дістався хороший суперник, ми можемо бути задоволені жеребом. Важливо в домашньому матчі створити заділ для повторної гри. І ще не можна допускати недооцінки словенців, що, очевидно, мало місце в минулому. Наші футболісти повинні з усією відповідальністю підійти до цих матчів".

Збірні України та Словенії вже зустрічалися в стикових матчах Євро-2000. Тоді словенці перемогли з загальним рахунком 3:2 (2:1, 1:1).

У Любляні господарі здобули вольову перемогу з результатом 2:1 завдяки голам Златко Заховича і Міленко Ачімовича. Збірна України закінчували гру удев'ятьох - через вилучення Дмитра Парфьонова та Андрія Гусіна. У домашньому матчі збірна України вийшла вперед після точного удару Сергія Реброва. Проте гол Міру Павлина за 12 хвилин до кінця дозволив збірній Словенії вперше в історії вийти у фінальну стадію великого міжнародного турніру. До речі, тоді словенців тренував Сречко Катанець, який очолює команду і тепер.

Інші пари виглядають таким чином:

Швеція - Данія

Боснія і Герцеговина - Ірландія

Норвегія - Угорщина.

Перші матчі відбудуться 12-14 листопада, матчі у відповідь - 15-17 листопада. Чотири переможці за сумами двох зустрічей отримають путівки на Євро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 758 | Додав: adminA | Теги: україна, плей-оф кваліфікації Євро-2016, Словенія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]