Сб, 2024-04-20, 00:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
У протидії російській агресії Світовий конгрес привітав активну роль США
Інші останні

Світовий конгрес привітав активну роль США у протидії російській агресії.

У Світовому конгресі українців привітали первинну оцінку США ситуації на сході України й зраділи призначенню спецпредставника Держдепу з питань України.

Про це йдеться у листі президента Світового конгресу українців Євгена Чолія, направленого Спеціальному представнику Державного департаменту США з питань України Курту Волкеру.

«Хочемо скористатися цією можливістю, аби повністю підтримати вашу первинну оцінку ситуації на Сході України й привітати рішення США долучитися до вирішення кризи, яка стала наслідком російської агресії проти України», - зазначив Чолій.

Він також пообіцяв Волкеру усіляке сприяння української діаспори в імплементації Мінських угод. «СКУ рішуче налаштований співпрацювати з вами над подальшим втіленням Мінських угод з метою убезпечення територіальної цілісності України й забезпечення миру й стабільності в регіоні», - наголосив президент СКУ.

Окрім цього, він привітав Волкера із призначенням і побажав йому успіхів у новій ролі. «Від імені нашої світової мережі, до якої входять організації в 53 країнах, у тому числі США, я бажаю вам успіху у новій ролі. Я би також був радий можливості особистої зустрічі у найближчому майбутньому для обговорення питань спільного занепокоєння», - зауважив Чолій.

Як повідомляв Укрінформ, 23 липня  Волкер відвідав район проведення АТО. За його словами, у Донецькій області він побачив високу людську ціну, яка вже заплачена українцями у війні.

Повідомляють Новини європейської України
Переглядів: 636 | Додав: adminA | Теги: активна роль США, російська агресія, світовий конгрес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]