Чт, 2024-03-28, 10:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
У Путіна залишилося 3 доби, щоб визнати поразку, або ж ввести війська в Україну - The Telegraph
Інші останні Іноземна преса про Україну

План президента Росії Володимира Путіна з дестабілізації України не спрацював, і тепер йому залишилося визнати поразку чи зважитися на повноцінну війну.

У президента Росії Володимира Путіна є 72 години на ухвалення рішення про повномасштабне військове вторгнення в Україну, – повідомляє gordonua.com з посиланням на британське видання The Telegraph.
 
У Путіна залишилося небагато часу на роздуми, вважають британські журналісти
«Гра Кремля пішла просто жахливо. Східні регіони не сприйняли масово повстання, підтримане пропутінськими організаціями, очолюване політичними керівниками з Москви і запущене за допомогою російських служб безпеки», – йдеться в статті.
 
У зовнішній політиці Путін також зазнав краху, так як йому не вдалося розділити США і ЄС в питанні їхнього ставлення до української кризи, відзначає автор.
 
«Путін – експансіоніст. З самого початку було зрозуміло, що він використовує всі необхідні засоби, щоб повернути Україну в орбіту Росії. Тепер цього можна досягти тільки шляхом війни», – сказано в статті.
 
Таким чином, у Путіна залишилося зовсім мало часу на прийняття рішення – визнати поразку і дозволити розгромити підтримувані їм сили, або здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.
 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 1533 | Додав: adminA | Теги: 3 доби, війська в Україну, поразку, Путіна, The Telegraph | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]