Ср, 2024-04-17, 01:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:22
У районі Світлодарської дуги ворог стріляв із БМП і ПТРК. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

На Донецькому напрямку у зоні АТО найнапруженіша ситуація склалася в районі Світлодарської дуги.

Про це сьогодні,17 січня, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

За його словами, у районі Світлодарської дуги ворог декілька разів використовував проти позицій Збройних сил України БМП-1, ПТРК, а також легке озброєння.

"Обстріли наших позицій в цьому районі відбулися вчора після опівночі і тривали з перервами аж до пізнього вечора", - сказав речник.

Мотузяник також повідомив, що поблизу Горлівки "вчора було дещо спокійніше, противник порушував режим тиші лише у Зайцевому".

Він наголосив, що в районі Донецького аеропорту ситуація залишається незмінно напруженою, зокрема, в Опитному противник обстріляв українські позиції з використанням БМП-2.

"Також серія збройних провокацій з використанням стрілецької зброї і гранатометів різних систем відбулася по всьому фронту - від Авдіївки до селища Піски", - додав він.

За словами Мотузяника, на Маріупольському напрямку противник порушував режим тиші у Красногорівці, Мар’їнці та Старогнатівці, й при цьому використовувалась лише стрілецька зброя.

За минулу добу у зоні АТО жоден український військовослужбовець внаслідок бойових дій не загинув і не був поранений.

Нагадаємо, впродовж минулої доби проросійські бойовики 36 разів порушували режим "повної тиші" у зоні проведення АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: район Світлодарської дуги, ворог, БМП і ПТРК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]