Пт, 2024-04-19, 02:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:22
У разі перемоги на виборах Меркель обіцяє керувати урядом ФРН до 2021 року
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Канцлер Німеччини Ангела Меркель має намір залишатися при владі до 2021 року у разі перемоги блоку партій Християнсько-демократичний союз (ХДС) і Християнсько-соціальний союз (ХСС) на виборах до Бундестагу у вересні.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

На запитання, чи вона може це гарантувати, Меркель відповіла, що жодна людина не має абсолютного контролю над власною долею.

"Однак я маю твердий намір вчинити саме так, як я сказала людям", - сказала Меркель, додавши, що на цьому базується довіра.

Меркель також відповіла на критику вибору місця проведення саміту лідерів країн "Великої двадцятки" у Гамбурзі.

"Було очевидно, що саміт треба провести у великому місті", - заявила канцлер і зауважила, що зраділа згоді гамбурзького бургомістра.

При цьому вона визнала частку своєї відповідальності через заворушення, які виникли в місті у дні саміту. Водночас Меркель дистанціювалася від нападів її соратників по ХДС на мера Гамбурга та закликів до його відставки.

Нагадаємо, на початку року Меркель стала єдиною кандидаткою в канцлери від блоку сестринських партій ХДС/ХСС на виборах до Бундестагу, які відбудуться восени. Якщо блок ХДС/ХСС переможе, Меркель вчетверте очолить уряд.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 701 | Додав: adminA | Теги: 2021 р, уряд ФРН, пперемога, вибори, Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]